Hospital Veterinari del Maresme
Hospital Veterinari del Maresme

REVISTA CLIP

MEDICINA INTERNA

L'Hospital Veterinari del Maresme posa a disposició dels seus clients un servei de medicina interna per al tractament de les malalties complexes dels diferents sistemes. Mentres que hi ha alguns problemes mèdics senzills que es diagnostiquen i tracten fàcilment en pocs dies, de vegades ens trobem problemes crònics o greus que requereixen tractaments agresius i que poden involucrar diversos òrgans a la vegada, raó per la qual, és necessari acudir a un veterinari especialitzat.

 

En els casos més greus, es procedeix a la hospitalització i estabilització dels pacients mentres es porten a terme les proves necessàries. La disponibilitat d'equips de diagnòstic per imatge i de laboratori en el nostre propi centre agilitza el diagnòstic de molts d'aquests problemes.

Segons la patologia de la que es tracti es procedeix a cirurgia o tractament mèdic, que pot iniciar-se a l'hospital i, un cop el pacient està estable, en el seu domicili. Posteriorment, es realitzen els controls mitjançant visites amb el veterinari especialitzat en la patologia del pacient.

 

 Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Hospital Veterinari del Maresme