Hospital Veterinari del Maresme
Hospital Veterinari del Maresme

REVISTA CLIP

ONCOLOGIA

 

A mesura que l'esperança de vida de les nostres mascotes avança, també aparèixen malalties neoplàsiques. Tot i que pugui semblar que davant una d'aquestes patologies no existeixin possibilitats de tractament, sempre hi han opcions.

 

En el nostre hospital, tots els casos d'oncologia es discuteixen entre el cirurgià, l'oncòleg i, sobretot la familia de la mascota, de manera que es decideix què és més apropiat per a cada pacient. El càncer no és un únic tipus de malaltia en la qual només existeixi una medicació possible, sinó que té diferents presentacions i cadascuna amb tractaments diferents. El nostre objectiu és conèixer exactament el tipus de càncer que es té, valorar el seu avanç i donar un tractament que aconsegueixi la curació i, si no és possible, reduir al màxim la malaltia proporcionant una bona qualitat de vida.

 

En el nostre centre, estem al dia de les opcions terapèutiques més noves i, tenim els coneixements suficients per aplicar-les. Disposem de cirurgians amb amplia experiència en ressecció de tumors tan a nivell de teixits tous com ossis. També apliquem protocols quimioteràpics diversos, incloent la quimioteràpia metronòmica que consisteix en l'ús de petites dosis de fàrmacs, que minimitzen els efectes secundaris i frenen el creixement del tumor, o l'aplicació de fàrmacs quimioteràpics en les cavitats de l'organisme.

 

 

 Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Hospital Veterinari del Maresme