Hospital Veterinari del Maresme
Hospital Veterinari del Maresme

REVISTA CLIP

CONSULTA GENERAL I ESPECIALITZADA

 

L'Hospital Veterinari del Maresme ofereix 2 tipus de consulta: general i especialitzada, juntament amb un servei d'urgències ininterromput.

Els nostres recepcionistes l'ajudaran a seleccionar el tipus de consulta que la seva mascota requereix. Li suggerim que sol·liciti una cita per minimitzar els temps d'espera.

 

L'Hospital Veterinari del Maresme funciona amb 3 sales de consulta simultànies, incloent animals exòtics, radiologia, ecografia, laboratori, quiròfans, UCI, endoscòpia i sala de cures; sempre hi ha personal disponible per atendre la seva urgència.

 

A la nostra recepció dues persones atendran les seves trucades 12 hores de forma permanent i la resta del dia, en horari d'urgències, l'equip responsable l'atendrà el més aviat possible. Així com un secció de nutrició, assessorada per els nosters veterinaris, ja sigui una dieta de manteniment per la seva mascota sana o una complerta gama de dietes terapèutiques per aquells pacients que requereixen una atenció especial, fent èmfasi en la prevenció en temes com la obesitat i la higiene dental.

També disposem d'accessoris per l'aprenentatge, el joc o el descans dels nosters companys.

 Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Hospital Veterinari del Maresme