Hospital Veterinari del Maresme
Hospital Veterinari del Maresme

REVISTA CLIP

CONSULTA GENERAL I ESPECIALITZADAL'Hospital Veterinari del Maresme ofereix 2 tipus de consulta: general i especialitzada, juntament amb un Servei d'Urgències ininterromput.

Els nostres recepcionistes l'ajudaran a seleccionar el tipus de consulta que requereix la seva mascota. Li suggerim que solicit cita concertada per minimitzar els temps d'espera.

El nostre centre funciona amb 3 sales de consulta simultània, inclou animals exòtics, radiologia, ecografia, laboratoris, quiròfan, UCI, endoscòpia i sala de cures; i sempre hi ha personal disponible per atendre una urgència.

A la nostra recepció hi ha 2 persones atenent les seves trucades 12 hores permanentment i la resta del dia (en horari d'urgència) l'equip responsable l'atendrà el més aviat possible.

També a la nostra recepció li oferim una secció de nutrició, assessorada per els nostres veterinaris, ja sigui una dieta de manteniment per la seva mascota sana o una complerta gana de dietes terapèutiques per aquells animals que necessitin una cura especial.

I per què no?... també algun accessori per aprendre, jugar o descansar.

Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Hospital Veterinari del Maresme