Hospital Veterinari del Maresme
Hospital Veterinari del Maresme

REVISTA CLIP

MEDICINA PREVENTIVA

A l'Hospital Veterinari del Maresme no només ens ocupem de curar les malalties, també d'evitar-les en la mesura del possible, que apareguin o s'agreugin. La medicina preventiva ens permet anticipar i evitar possibles estats de la malaltia.

 

Evita la malaltia de la teva mascota sempre que sigui possible.

 

Programa de Salut Dental


La malaltia periodontal és un procés inflamatori i degeneratiu de les genives degut a la presència de bactèries a la cavitat oral. Una manca de control d'aquest trastorn pot produir complicacions en altes òrgans com el cor, el ronyó i les articualcions.
Per mantenir les genives de la nostra mascota en bon estat, és imprescindible seguir un pla de salut oral. El raspallat diari i una dieta correctes són fonamentals. Així com és imprescindible seguir un control veterinari d'aquesta malaltia i realitzar una higiene oral quan sigui oportú.

 

Informat del nostre programa de salut bucal i coneix exactament l'estat de salut de la teva mascota.

Control de la Obesitat

 

El veritable amor al nostre millor amic es demostra proporcionant-li, entre altres cures, una dieta apropiada a l'edat, pes, raça i alçada

El sobrepes pot tenir conseqüències molt greus, així com dificultar considerablament els moviments de l'animal, deteriorant els seus ossos i fins i tot el seu sistema respiratori. A l'Hospital Veterinari del Maresme disposem des de fa anys d'un programa d'aprimament personalitzat perquè la nostra mascota gaudeixi d'una forma física excel·lent.

Mantenir en forma la teva mascota

Programa geriàtric

 

En el nostre hospital disposem de mitjans diagnòstics i tractament per preveure i diagnosticar a temps els problemes que s'agreugen o es presenten amb l'edat; des d'una insuficència renal  o cardíaca a una diabetes, cataractes, tumoracions,...

El nostre programa de salut avançada consisteix en un examen físic complert, amb la finalitat de detectar les fases inicials d'aquells problemes típics de la vellesa quan encara són susceptibles de tractament, per posar-hi remei abans de que siguin irreversibles o endarrerir en la mesura del possible la seva evolució.
Els nostres especialistes: traumatòleg, oftalmòleg, deramtòleg o cardiòleg crearan un informe d'estat aconsellant-vos questions d'higiene, dieta, exerici i mediació.


Comprova el que encara pots fer per ell.

 

Vacunes i desparasitacions

 

Durant les vacunes o els recordatoris anuals a l'Hospital Veterinari del Maresem s'aconsella realitzar un examen exhaustiu de la vostra mascota, realitzant un anàlisi de femptes per detectar o descartar la presència de paràsits interns, aplicant tractament o informant del nostres programes de prevenció de malalties infeccioses com: TOXOPLASMOSI (de greus conseqüències per els humans en determinades situacions), LEUCÈMIA VÍRICA, PERITONITIS INFECCIOSA, IMMUNODEFICIÈNCIA VÍRICA " SIDA FELÍ", CALICIVIRUS, PANLEUCOPENIA, HERPESVIRUS, CLAMIDIOSIS, moltes d'elles fàcilment previsibles amb vacunes anuals, així com paràsits externs.

En el nostre hospital informem de quan una malaltia és transmisible als humans, però sobreteot de com preveure que succeeixi. Molts propietaris de rèptils (iguana, tortuga, serps,...) desconeixen que tenir aquestes mascotes a casa pot comportar problemes sanitaris: poden contagiar nombroses malalties com la SALMONELOSI, sobretot si es tenen a temperatures i humitats incorrectes, mala ventilació, alimentació incorrecte. La PSITACOSI (malaltia de les aus que pertanyen a la familia dels lloros, indiots i coloms que poden contagiar als humans provocant greus conseqüències)

 

La prevenció és el millor tractamentVersión para imprimir | Mapa del sitio
© Hospital Veterinari del Maresme