Hospital Veterinari del Maresme
Hospital Veterinari del Maresme

REVISTA CLIP

URGÈNCIES 24 HORES

UrgenciEs 24 horas, 365 dies l'any.

Hospital Veterinari del Maresme

Camí de la Geganta 113

08302 Mataró

 

Teléfon: 937994102

Fax: 937411003

Correu electrónic: info@hvmaresme.com

 


View Larger MapEl nostre servei d'urgències, en funcionament des de fa 25 anys, està actiu les 24 hores del dia els 365 dies de l'any. Es tracte d'un servei d'urgències presencial, és a dir, els veterinaris estan a l'hospital.

Com a mínim disposem d'un veterinari i un auxiliar constantment durant la nit, augmentant el nombre de personal els caps de setmana.

El personal de guàrdies està perfectament format i qualificat per atendre i estabilitzar qualsevol pacient, sigui quin sigui el seu problema. Igualment, els veterinaris especialistes de l'hospital estan sempre localitzables per atendre aquells casos més greus que requereixen un tractament més específic.

Durant l'horari d'urgències es pot realitzar qualsevol procedimetn diagnòstic i/o quirúrgic que sigui necessari: visites, radiografies, ecografies (abdomen i cor), endoscòpies, cirurgies (teixits tous, traumatologia, neurocirurgia,...) La nostra filososfia és que, encara que sigui de nit o cap de setmana, el servei mèdic ha  de ser òptim i hem d'oferir tot els serveis que s'oferirien en un dia normal.

Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Hospital Veterinari del Maresme